Amaia Larrañaga
Amaia Larrañaga
Menú

Disseny d’interiors

El disseny d’interiors és una disciplina que té com a objectiu augmentar la funcionalitat dels espais i els aspectes pràctics de la vida quotidiana. Així doncs, la idea és aconseguir un equilibri entre funcionalitat i estil, és a dir, crear ambients i sensacions que siguin agradables per als clients.

Per tant, l’interiorisme busca crear ambients confortables i agradables a partir de la redistribució d’espais. És important tenir en compte que l’interiorisme afecta de forma directa al nostre dia a dia i, per aquest motiu, s’ha d’entendre l’espai com un conjunt d’elements.

D’aquesta forma, serà més senzill crear ambients i sensacions que siguin totalment funcionals, a la mateixa vegada que disposin d’una estètica cuidada.

Projecte Disseny Interior

1

Observar

S’analitza l’espai on s’ha de treballar i les necessitats dels clients, tant les que ens verbalitza com les que projectem en un futur.

2

Propostes

Presentem les diverses propostes, tant les que ens sol·licita el client com les que nosaltres veiem més òptimes per a ell, encara que sigui trencant tots els esquemes del mateix client (habitualment el nou punt de vista els sorprèn i els agrada).

3

Pressupost i assessorament

Elaborem un pressupost detallat amb la proposta definitiva. Un cop acceptat el pressupost, assessorem el client amb els materials de l’obra, acompanyant-los a escollir-los.

4

Realització de l’obra

Es duu a terme la construcció. Es dirigeixen tots els industrials que intervenen fent una obra de “clau en mà”.

Projectes de Disseny d'Interiors

Arquitectura, Disseny Interior

Reforma d’una cuina i dos banys

Llegir més
Arquitectura, Diseño Interior

Reforma de una vivienda convencional en moderna

Llegir més