Amaia Larrañaga
Amaia Larrañaga
Menú

Adaptació de l'espai i col·locació d'un elevador

En aquesta comunitat, per a poder arribar a l’ascensor, hi havia dos trams d’escala de 3 i 4 graons amb un gran replà entre ells. Era un impediment per a persones usuàries de cadires de rodes o amb mobilitat reduïda, però també tenia dificultat per a les persones que anaven amb el carro de la compra o amb el cotxet del nen. Pel que fa a la decoració tenia les parets folrades amb una fusta fosca que feia que el vestíbul tingues poca lluminositat.

Després de fer diversos estudis i diferents propostes, finalment es va decidir per a col·locar un elevador.

L’espai del conserge es va enderrocar per a guanyar lloc per a poder col·locar l’elevador, l’escala es va desplaçar unint tots els graons perquè així quedessin en un sol tram i així el replà superior va quedar al mateix nivell que l’ascensor.

Totes les fustes de les parets es van treure i es van enguixar. I l’estructura de l’elevador es va fer en alumini clar i vidre transparent guanyant així lluminositat i frescor en tot el vestíbul.

Localització
Barcelona

Superfície
31 m2

Tipus
Accessibilitat – Arquitectura d’interior

Serveis
Especialista en adaptació, 

accessibilitat,

interiorisme