Amaia Larrañaga
Amaia Larrañaga
Menú

Projecte Cornellà

L’objectiu d’aquest projecte era reformar, de manera íntegra, la cuina i els dos banys (el principal i el dels convidats) d’un habitatge.

Pel que fa a la cuina, es buscava guanyar el màxim d’espai possible. Per aquest motiu, es va optar per la col·locació d’una porta corredissa, la qual ens permetia una major mobilitat.

Tenint en compte que aquesta donava a un pati interior, i que es volia donar una sensació d’unitat entre aquests dos espais, es va jugar amb el paviment, fent-lo continu a la cuina i utilitzant el mateix mobiliari que aquesta. Per a donar-li un to i un caràcter més personal, es va optar per mobles molt clars combinats amb un Silvestone color Canbono.

“Jugar amb tons de colors per aconseguir diferents sensacions”

La reforma del bany principal va començar amb el canvi de la banyera per un plat de dutxa gran i espaiós. Per amagar els bastidors d’inodor i el bidet es va crear un petit mur, donant-li un acabat final igual que a la resta de banys, aconseguint així una mateixa línia visual.

Al no comptar amb llum natural, es va jugar amb tons clars tan en les parets com en els mobles, per guanyar lluminositat. De la mateixa manera, i per aconseguir una major sensació d’amplitud, es va col·locar un mirall ben gran en una de les parets.

Per últim, al bany dels convidats s’havia de substituir un plat de dutxa existent però petit per un altre que ocupés tota l’amplada del bany. De la mateixa manera que al bany principal, es va optar per tons clars per donar-li la màxima lluminositat possible.

Localització
Cornellà

Superficie
Cuina i safareig 10 m2,
Bany principal 4,58 m2,
Bany convidats 3,54 m2

Tipus
Reforma cuina i banys

Serveis
Interiorisme