Amaia Larrañaga
Amaia Larrañaga
Menú

Projecte Pis a les Torres S. XXI

L’objectiu d’aquest projecte era modernitzar un habitatge, redissenyant tots i cadascun dels seus espais en busca d’un aire més actual.

Si comencem per la cuina, aquesta era molt convencional. Així doncs, vam optar per una cuina oberta a la sala-menjador, creant així una sensació d’amplitud, al mateix temps que oferíem unes millors vistes.

“Potencia les virtuts de la teva llar!”

A mig camí entre la sala-menjador i la cuina, hi havia un televisor que es volia fer servir en els dos espais. Per tant, es va dissenyar un moble que estigués ben adaptat a ambdues sales, guanyant així usabilitat i amplitud.

Al dormitori principal, es va crear un capçal totalment integrat i amb mides especials ja que el llit era més alt que la mida estàndard. Tanmateix, al dormitori juvenil es va optar per uns llits abatibles, que quan estan plegats queden totalment integrats en un panel de fusta que es va construir, amb un gran armari de dos cossos independents i una taula per estudiar.

A la zona del vestidor es va enderrocar la paret adjacent amb el bany principal per guanyar espai i poder col·locar un armari encastat.

Finalment, al bany principal es va dissenyar un mobiliari a mida per a que quedés el mur de l’inodor totalment integrat amb el sobre del lavabo i els prestatges laterals; i al segon bany, i tenint en compte que es tractava d’un espai per a unes noies joves, es van canviar els sanitaris i el moble del bany en busca d’un aspecte més modern, juvenil i alegre. ­

Localització
Terrassa

Superficie
81 m2

Tipus
Reforma integral d’un habitatge

Serveis
Interiorisme