Hola, sóc l’Amaia Larrañaga i soc interiorista i disenyadora, especialista en supressió de barreres.
Realitzo projectes d’interiorisme i aporto la meva experiència en direcció d’obres, amb el suport d’un equip de professionals de confiança.
Interiorista titulada per la “DIAC” i estudis superiors d’arts plàstiques i disseny per “La Llotja”, ambdues escoles de disseny i interiorisme.
Després d’una llarga experiència amb interioristes i arquitectes de prestigi, vaig decidir començar un projecte individualcompaginant els treballs d’interiorisme amb col·laboracions en la d’Arquitectura com a professora en els cursos de supressió de barreres arquitectòniques. Amb la inquietud de donar un valor afegit als meus clients i millorar la vida de les persones, realitzo projectes d’interiorisme i aporto la meva experiència en direcció d’obres, amb el suport d’un equip de professionals de la meva confiança.
Actualment realitzo projectes tan per a particulars (adaptació de cases i comunitats) com per a grans empreses, cada cop més sensibles a aquestes necessitats.
Amb 20 anys d’experiència en el món de l’interiorisme i la supressió de barreres he aconseguit fer-me un lloc en el sector. Durant tot aquest temps he pogut tenir el plaer d’aplicar els meus coneixements en edificis i instal·lacions de renom com ara les oficines de Nestlé Espanya, AUDI, Fira de Barcelona i les oficines de Salut Mental Catalunya, entre d’altres.
M’encanten els reptes i m’apassiona ajudar la gent i les empreses a ser més conscients en la mobilitat de les persones.
Explica’m el teu projecte i comencem a treballar.

Amaia Larrañaga

ARQUITECTURA INTERIOR I ACCESSIBILITAT

Contacte

amaia@amaialarranaga.com